• Deutsch
    • English
  • English 
    • Deutsch
    • English
  • Login
Search 
  •   Home
  • Naturwissenschaften, Mathematik und Informatik
  • Fakultät für Agrarwissenschaften (inkl. GAUSS)
  • Search
  •   Home
  • Naturwissenschaften, Mathematik und Informatik
  • Fakultät für Agrarwissenschaften (inkl. GAUSS)
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

 

 

Now showing items 1-10 of 21

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100

Studies on improving phosphorus use efficiency of potato: effects on plant growth, physiology, and quality of tubers 

Chea, Leangsrun (2021-11-18)

Effect of the potassium and magnesium nutrition on potato (Solanum tuberosum L.) tuber quality and plant development 

Koch, Mirjam (2018-10-17)

Assessment of genetic and nutritional diversity, and salinity tolerance of Kenyan guava (Psidium guajava L.): an underutilized naturalized fruit species 

Chiveu, Chemulanga Josiah (2018-08-07)

Agronomic performance, nutritional yields and sensory properties of different tomato cultivars under organic low-input production 

Cut, Erika (2021-07-15)
Enam puluh kultivar tomat dari kultivar tua dirilis pada tahun 1880-an hingga kultivar yang paling baru dikembangkan diselidiki pada tahun 2015 dan subset dari 20 kultivar dipilih untuk evaluasi lebih lanjut pada tahun ...

Influence of different potassium fertilization regimes on quality aspects and yield of cocktail tomato cultivars 

Sonntag, Frederike (2020-10-02)

Characterization of α-amylase in wheat and maize 

Aljabi, Hanadi Riyad (2016-04-11)

Potassium nutrition on tomato (Solanum lycopersicon L.) has an impact on production, postharvest behavior, and fruit sensory profile 

Daoud, Bashar (2021-02-04)

Fusarium infection of bread wheat and subsequent mycotoxin contamination of milling products: Impact on quality parameters and composition of flour 

Kreuzberger, Marie (2011-12-15)
Fusarium head blight (FHB) an Weizen ist eine weltweit verbreitete Pilzkrankheit, die zu Ertragsverlusten und zu einer verminderten Kornqualität führt. Die Qualität des Weizens wird vor ...

Untersuchungen zur ernährungsphysiologischen Bewertung unterschiedlich behandelter Sojabohnen in der Broilerernährung 

Oumer Ahmed, Nassir (2002-03-15)
Ziel der vorliegenden Arbeit war es, den Einfluss von unterschiedlich behandelten Sojabohnen in einer Broilerration (Mais und behandeltes Soja) auf die ernährungsphysiologischen Parameter ...

QTLs for oil content and their relationships to other agronomic traits in an European x Chinese oilseed rape population 

Zhao, Jianyi (2002-11-25)
Rapsöl dient sowohl in China als auch in Europa als eins der wichtigsten pflanzlichen Öle der menschlichen Ernährung. Das Rapsschrot hat einen hohen Proteingehalt und eine ausgewogenen ...
  • 1
  • 2
  • 3
Publish here

Browse

All of eDissFaculties & ProgramsIssue DateAuthorAdvisor & RefereeAdvisorRefereeTitlesTypeThis FacultyIssue DateAuthorAdvisor & RefereeAdvisorRefereeTitlesType

Filter

Advisor & Referee
Pawelzik, Elke Prof. Dr. (21)
Becker, Heiko C. Prof. Dr. (3)Karlovsky, Petr Prof. Dr. (2)Smit, Inga Dr. (2)Colen, Liesbeth Prof. Dr. (1)... moreDate issued2020 - 2023 (8)2010 - 2019 (8)2002 - 2009 (5)Publication type
doctoralThesis (21)

Help & Info

Publishing on eDissPDF GuideTerms of ContractFAQ

Contact Us | Impressum | Cookie Consents | Data Protection Information | Accessibility
eDiss Office - SUB Göttingen (Central Library)
Platz der Göttinger Sieben 1
Mo - Fr 10:00 – 12:00 h


Tel.: +49 (0)551 39-27809 (general inquiries)
Tel.: +49 (0)551 39-28655 (open access/parallel publications)
ediss_AT_sub.uni-goettingen.de
[Please replace "_AT_" with the "@" sign when using our email adresses.]
Göttingen State and University Library | Göttingen University
Medicine Library (Doctoral candidates of medicine only)
Robert-Koch-Str. 40
Mon – Fri 8:00 – 24:00 h
Sat - Sun 8:00 – 22:00 h
Holidays 10:00 – 20:00 h
Tel.: +49 551 39-8395 (general inquiries)
Tel.: +49 (0)551 39-28655 (open access/parallel publications)
bbmed_AT_sub.uni-goettingen.de
[Please replace "_AT_" with the "@" sign when using our email adresses.]