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Process optimization of thermal modification of Chilean Eucalyptus nitens plantation wood 

Wentzel, Maximilian (2019-02-22)

Strength grading and selected strength properties of European hardwoods 

Schlotzhauer, Philipp (2019-07-22)

Impregnation of railway sleepers - Process optimisation by using an oily wood preservative and a mechanical pre-treatment 

Starck, Michael (2022-05-31)

Evaluation of particle and fibre degradation during processing of wood plastic composites (WPC) using dynamic image analysis 

Teuber, Laura (2016-08-15)
Die vorliegende Arbeit wurde im Rahmen des DFG Graduiertenkollegs 1703 „Ressourceneffizienz in Unternehmensnetzwerken – Methoden zur betrieblichen und überbetrieblichen Planung für die Nutzung erneuerbarer Rohstoffe“ ...

Biological attack of acetylated wood 

Mohebby, Behbood (2003-08-06)

Permeability improvement of Norway spruce wood with the white rot fungus Physisporinus vitreus 

Lehringer, Christian (2011-02-15)
Als Massivholz wird Fichte (Picea abies (L.) Karst.) in einer Vielzahl von Anwendung im Innen-und Außenbereich verwendet. Auf Grund seiner geringen natürlichen Dauerhaftigkeit gegen ...

Technological improvement of Portuguese Pine wood by modification 

Barroso Lopes, Duarte (2013-09-04)
Das Ziel der Arbeit „The Technological improvement of Portuguese pinewood by chemical modification” bestand darin, die Charakteristiken des Holzes der See-Kiefer (Pinus pinaster Ait.) und den Einfluss der chemischen ...

Dimensionsstabile und pilzresistente Furnierwerkstoffe durch Zellwandmodifizierung mit niedermolekularem Phenol-Formaldehyd 

Bicke, Sascha (2019-12-03)

The influence of melamine treatment in combination with thermal modification on the properties and performance of native hardwoods 

Behr, Georg (2020-04-30)

Treatment of solid wood with silanes, polydimethylsiloxanes and silica sols 

Pries, Malte (2014-11-25)
Diese Arbeit besteht aus drei Teilen. Im ersten Teil wurde Holz mit verschiedenen, kommerziell erhältlichen Kieselsolen behandelt, die unterschiedliche pH-Werte und Oberflächenmodifikationen aufwiesen. Basische Kieselsole ...
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Militz, Holger Prof. Dr. (10)
Brischke, Christian PD Dr. (1)Mai, Carsten PD Dr. (1)Richter, Klaus Prof. Dr. (1)Date issued2020 - 2022 (2)2010 - 2019 (7)2003 - 2009 (1)Publication typedoctoralThesis (8)cumulativeThesis (2)

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